Szállás a hegykői fürdőnél

 
2014. május 1-jén nyitottuk, a település templomának védőszentje oltalmában ajánlott vendégházunkat, a Szent Anna Fogadót, Fertőhomokon a hegykői, méltán híres termálfürdő szomszédságában, a Fertő partot átölelő kerékpárút mellett.
 
Négy szobával, nagy nappalival, jól felszerelt konyhával várjuk a pihenni, gyógyulni vágyókat.

 

A Fertő part egymást követő mesés kis településeinek láncolata egyaránt nyújt élvezetes kikapcsolódást a kulturális élmények, az aktív szabadidő eltöltést kedvelők, a természet szerelmesei, és a pihenni vágyók számára. Nyári időszakban egymást érik térségünkben a fesztiválok.

 

A hegykői termálfürdő fedett és nyitott medencékkel, kiváló minőségű gyógyvízével, wellnes szolgáltatásaival egész évben várja vendégeit.

 

A Fertő-Hanság Nemzeti Park természetvédelmi kezelési tevékenységének fontos része a természeti értékek bemutatása a nagyközönségnek. Az Igazgatóság tanösvényeket és bemutatóhelyeket, látogatóközpontokat tart fenn, ahol a látogatók megismerkedhetnek az adott térség természeti értékeivel és a természetvédelem napi munkájával. A bemutatóhelyek mellett számtalan kiadvány, térkép segíti az ide látogató természetszerető látogatókat, akik természetesen túravezetést is kérhetnek.
 
Szállóvendégeink számára zárt parkolót biztosítunk.
 
Bővebb információ, árak:
Vargáné Horváth Hajnalka
0620/548 3183
 

 

Elérhetőség

Szent Anna Fogadó

Cím: 9492, Fertőhomok Akác u. 105.
Tel.: 0620 773 3609
E-mail: haydn.fertod@freemail.hu