Rólunk mondták

" Kedves Vendéglátók ! Köszönjük a szíves vendéglátást. Az ételek rendkívül finomak és bőségesek voltak, a szállás tiszta, kényelmes, jól felszerelt. Sok sikert kívánunk a további munkájukhoz ! 2016.01.08-01.11. Molnár Éva és Molnár Lajos."
" Kedves Vendéglátónk ! 2016.01.02. Első szilveszterünk, amit csendes nyugodt helyen szerettünk volna tölteni. Tiszta szívünkből mondhatjuk, ez sikerült !A Szent Anna Fogadó csodálatos hely ! Tiszta, nyugodt, csendes, a vendéglátás pedig kiváló. A reggeli és a vacsorát köszönjük, isteni finom, bőséges ! Elégedetten, kipihenten indulunk haza ! Köszönettel: Nagy Róbert és családja."
" Kedves Vendéglátók ! 12 hetes kismamaként érkeztünk a Szent Anna Fogadóban, ahol két éjszakát töltöttünk el. Nyugisan szerettük volna eltölteni az év utolsó napjait.( 2015.12.30-2016.01.01.) Isteni volt a húsleves és a gyümölcsleves! Az ételek frissek és finomak voltak ! Minden igényünket kielégítették, mindenre odafigyeltek. Reggel pl. plusz lekvárt kaptam. A szállás is jó volt, kényelmes matrac. Köszönjük szépen ezt a fantasztikus időt, amit itt tölthettünk ! További sok sikert és sok vendéget a 2016os évben! Üdvözlettel: Sógorka család"
"Kedves Vendéglátóink ! szeretnénk köszönetet mondani, hogy ilyen csodás négy napot tölthettünk el a Szent Anna Fogadóban. Minden tökéletes volt, de a leges legjobb a húsleves volt, amit kérésünkre elkészített a szakácsnő, aki mindenféle szempontból dicséretet érdemel.Kedves , figyelmes és mindig mosolyog !!! Reméljük lesz alkalmunk még Önökhöz visszatérni. Köszönettel : Töreki-Szabó Ágnes Balatonalmádi 2016.01.01.
"Nagyon szépen és praktikusan kialakított szállás, kedves vendéglátóval, segítőkész alkalmazottakkal. Szép a falu, a környék, kerékpáros túrához ideális kiindulópont." http://szallas.hu/szent-anna-fogado-fertohomok
"Nagyon jól éreztük magunkat a fogadóban. A személyzet minden tagja nagyon kedves volt és segítőkész, még látnivalókat is ajánlottak nekünk. A tisztasággal maximálisan elégedettek voltunk, ennyire igényes szálláshelyen régen nyaraltunk már. A berendezés is igazán szép, modern, jó ízlésre vall. A konyha nagyon hasznos volt, és jól felszerelt. A reggelik bőségesek voltak, és jól főztek az étteremben. Szívesen ajánljuk bárkinek a Szent Anna Fogadót. :)" http://szallas.hu/szent-anna-fogado-fertohomok